Коментари

Добавете своя коментар

  Вашето име (задължително)

  Град (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Вашият коментар

  Ивелина

  20.10.2012 г. / гр.Варна


  Здравейте Божидар. Искам сърдечно да Ви благодаря за това че ми помогнахте да променя живота си и да взема важни решения. Преди да се срещнем аз имах сериозни съмнения относно това дали човека с когото живея е този с когото искам да прекарам остатака от живота си, освен това след 3-годишни неуспешни опити да забременея бях напълно отчаяна и се съмнявах дали изобщо ми е писано да имам деца. С ваша помощ изчистихме негативната енергия, освен това ме уверихте че човека до мен е моята карма. Само 4 месеца след срещата ни аз бях забременяла а отношенията във връзката ми коренно се бяха променили в положителна насока. Освен това вие ме предупредихте че ще има проблеми през бременността, но без негативни последици и наблегнахте на това да не се притеснявам,защото в крайна сметка бременността и раждането ще е нормално. И бяхте прав: в седмия месец получих обезпокоителни контракции и имаше опастност от преждевременно раждане. Вашите успокоителни думи обаче че всичко ще бъде наред съпровождаха последните 2 месеца от бременността ми и ми вдъхваха спокойствието от което имах голяма нужда в този момент. Дори за рждането познахте че ще бъде секцио. Сега си имаме едно здраво и хубаво детенце което изпълва с удовлетворение животa ни. Още веднъж: едно голямо БЛАГОДАРЯ!

  Г.П. И.

  12.08.2012 г. / гр.квартал „Аспарухово” Варна


  Само едно голямо БЛАГОДАРЯ, Господин Караджов. Вие ме вкарахте в правия път. Направихте ме щастлива. Променихте живота ми.

  Даниела

  13.07.2012 г. / гр.София


  Г-н Караджов книгата ви за индиго децата промени взаимоотношенията ми с моето слънчице. До преди това му се карах постоянно и дори съм се срамувала, защото не слушаше, и постоянно правише бели. Викаха ме в училището ден през ден заради него. Книгата ви ме накара да се замисля и да погледна в мен. Аз съм му пречила. Сега се разбираме невероятно. Прави бели на знам, че той е индигово дете. Всички неща които пишете че ги имат индиговите деца ги има и той. Заради вас пак имам слънчице вкъщи. И баща му я прочете и е съгласен с мен. Дано напишете продължение.

  Цветелина Ганчева

  03.06.2012 г. / гр.София


  Пиша ви за да ви кажа, че вашите съвети ми помогнаха. След като изчистихте негативната енергия в мен, спрях да приемам лекарствата, направих диетата за която ми казахте. Почнах да мисля и да гледам на живота позитивно. Благодаря ви за всичко!!!

  Георги Стоев

  20.05.2012 г. / гр.Варна


  Преди три години бях на посещение при Божидар Караджов. Не знам дали ще ме помните, но ви пиша, за да ви кажа, че нещата които ми казахте се изпълниха. Спрях да гледам на живота негативно. Благодаря ви искрено.

  Maria Dimitrova

  19.05.2012 г. / гр.София


  Knigata INDIGO DECATA NA BULGARIA e mnogo pou4itelna. O4akvam s netarpenie prodaljenieti ako mislite za takova.

  Петя

  17.04.2012 г. / гр.София


  Пиша това писмо и ви умолявам да го постнете на сайта си. Нека всички да разберат, че трябва да ви слушат. Записах се при вас. Чакат година за срещата. И не ви повярвах. Не смятах, че тези неща ще се случат на мен. Всичко което казахте обаче се стана. Нека хората да разберат, че дори и да не ви вярват, то вътрешно в тях има нещо, което изпълнява според думите ви. Благодаря ви за всичко. Променихте ми живота. Човека за който ми разказвахте че ще срещна, го срещнах. Много съм щастлива.

  Радостина Стаменова

  31.03.2012 г. / гр.Бургас


  Книгата ви „Индиго децата на България” ми отвори очите за много неща. Тя ме накара да погледна по друг начин на дъщеря ми. Сега нашите взаимоотношения са на друго ниво – по възвишено, много по-приятелско. Сякаш тя порасна за ден. Порасна, защото вече я гледах с други очи. Благодаря отново за книгата ви. Дано продължите.

  Т. Георгиева

  05.03.2012 г. / гр.Пловдив


  Божидар Караджов е най-невероятният човек, който съм срещала през живота си.

  Стоянка Петрова

  03.02.2012 г. / гр.София


  Внукът ми бе отписан от живота. Предписаха му Риталин, но нищо не му помагаше. Все едно бе беше ненужен за света. Благодарна съм на Божидар Караджов, защото ни описа друг човек. Такъв ще стане внукът ми като пораснел. Препоръча ни да спрем с лекарствата и след година детето ще се подобри. Така и стана. Благодаря ви Божидаре. Вие ще останете винаги част от нашето семейство, защото ни променихте живота завинаги.

  Petya

  21.01.2012 г. / гр.Aksakovo


  Vie, g-n Karadjov mi promenihte sudbata. Mnogo vi blagodarya!

  Стоян Драгнев

  15.01.2012 г. / гр.Русе


  Този човек е истинско съкровище! Благодаря че ви има, г-н Караджов!

  Полина, на 24 год.

  07.01.2012 г. / гр.Ямбол


  Господин Караджов ми промени живота. Не вярвах че има човек или сила която да стори това, преди да се запозная с него. Бях отчаяна. Нищо в живота ми не вървеше както исках. Нямах работа, приятели, все едно че до всичко, което се докоснех се чупеше. Майка ми ме записала за консултация при господин Караджов. Така се запознах и научих много неща за себе си. Много съм му благодарна, промени ми живота. Вече съм щастлива.

  Павел Петров

  26.09.2011 г. / гр.Русе


  Пише ви Павел Петров от Русе Много съм доволен и бих желал да се върнете отново в Русе.

  Кирил Янакиев - Негативна Енергия

  04.04.2009 г. / гр.Свищов


  Здравейте Божидар! Пише ви Кирил Янакиев от гр. Свищов. Сигурно ще си спомните за мен, защото през 2008г идвах 4 пъти при теб в Русе. Имах бизнес, който беше пред фалит и бях задлъжнял на доставчици! Изчиствахме с теб 2 пъти негативна енергия и ти ми даде и да пръскам някаква течност в офиса, от която още имам. Ти си знаеш каква течност, но да се похваля в момента не дължа на доставчици и сключих два дългосрочни договора, за който ми предсказа. Приятно изкарване на коледните и новогодишни празници!

  Венцислава Георгиева - Любовен проблем

  19.03.2009 г. / гр.Сливен


  Пиша ви Г-н Караджов с голямо възхищение и уважение към Вас ! Бях при вас преди година и половина. Погнахте ми да открия щастието си! На 32 години съм. Не ми вървеше в любовта и бях затворена в себе си. Вие ме успокоихте, казахте ми че ще започна работа по професията си, че ще се омъжа и ще родя две деца. Само след 2 месеца се запознах и със сегашния си мъж. Живеем без брак, имам си вече близначета. Сякаш всичко стана като на сън, но в реално време. Пиша ви г-н Караджов, за да изкажа моите благодарности към вас и че повярвах в себе си благодарение на Вас!

  Илко Джамбазов - Семейство

  22.02.2009 г. / гр.Варна


  Илко Джамбазов от Варна на 50год. съм. Няколко пъти в живота си, се запознавах с различни жени, но без да създам семейство. Така до преди четири години, когато посетих Караджов, за да разбера така ли съм орисан в мен ли е причината. Оказа се, че просто до 48год не ми е било дадено да създам семейство и да съм спокоен ще съм се на 48год и ще имам син - усмихна се той. Чак не повярвах, щяло да ми се случи, без да чисти нищо, просто щяло да се случи. В момента Илиян е на 2години и живея щастливо с жена ми Живка. По добре късно от колкото никога, отсече той преди да тръгна от Божидар

  Ивелина Спасова - Наднормено тегло

  19.01.2009 г. / гр.Кубрат


  Посетих Божидар през 2006год. когато бях отчаяна. Пълнеех 3год подред. Посещавах всякакви доктори да установят причината и не откриваха такава. Гледах случайно предаване по телевизията, където попаднах на гадателя. Направи ми впечатление и реших да отида да опитам за последно, макар и да нямах никакви очаквания. Бях станала 97кг. а съм висока 1,60метра. Учуди ме още при влизането като започна с думите „Г-жо” проблемът ви е в следствие от стрес и трупаща се негативна енергия. При изчистването среса ще изчезне и ще свалите килограмите си. След 6 процедури за изчистване, който направих в рамките на 1 месец, седем месеца по късно бях свалила 18 кг, а след още година съм в норма. Така приключи проблема с моята си драма. Бъди жив и здрав Божидаре !!!

  Димитър Стоянов - Работа

  15.12.2008 г. / гр.Русе


  От гр. Русе съм. Казвам се Димитър Стоянов. В труден момент от моят живот научих за г-н Караджов и реших да го посетя. Останах без работа, аз бях единствения в семейството който работех и това ме отчая, че оставаме без доходи. След срещата аз си тръгнах обнадежден, че скоро ще си намеря временна работа и ще имам възможност много скоро да започна постоянна и добре заплатена работа, както в последствие се случи много скоро. Благодаря му, че ми даде надежда и не се отчаях в този труден период от живота си!

  Златин Иванов Стойков - Гастрит

  08.12.2008 г. / гр.София


  Бях при г-н Караджов преди три години.Имах поставена диагноза панкреатит Отидох за да се консултирам. Той ми каза, че диагнозата ми не е вярна. Става въпрос за обикновен гастрит и че лечението ми не е адекватно и да се консултирам с друг доктор. Макар и с недоверие, аз приех казаното от него. Бях длъжен да отида при друг доктор. Останах учуден от отхвърлянето на диагнозата ми и че съм пил два месеца лекарства който не е трябвало да поемам. Благодарен съм на Караджов и му пожелавам да помага на повече хора !

  Ганка Илиева - Благодаря ви гн. Караджов

  20.11.2008 г. / гр.Разград


  Шест години мъжът ми правихме опит да забременея и ходихме къде ли не, но без успех. Чух за Божидар, че идвал в нашият град. Записахме се с Тошко и така се срещнахме с ясновидеца. Каза ми „спокойно госпожо“ проблемът ви е на емоционална основа /психична/. Отидете за 15дни в гр.Елена, починете си, абстрахирайте се от всичко и ще имате рожба. Сега Таня е на две годинки и едно голямо „Благодаря“ !

  Иванка Трифанова - Проблеми в семейството

  20.10.2008 г. / гр.Плевен


  Имах проблеми и не знаех как да ги разреша, бях в задънена улица. Споделих с приятел и той ме насочи към Г-н Караджов който му е помогнал. Проблемът ми бе от семейно естество. Имахме брак, но от известно време нещо не вървеше. Отношенията ни бяха охладнели, но само от негова страна и се чудех как да възвърна предишните взаимоотношения и чувства. И така посетих Г-н Караджов. Оказа се че има негативна енергия или чуждо вмешателство. Направих процедура за изчистване и щастието ни се възвърна. Благодарим му за помощта отново да сме заедно и щастливи !

  Иван Стоянов - Нашето дете

  14.08.2008 г. / гр.Пловдив


  Детето ни се разболя. Ходихме на редица прегледи и не можеха да уточнят диагнозата. Отчаяхме се. Прочетохме за Божидар и като последна надежда решихме да го посетим. Видя какъв е проблемът, който се оказа лечим и ни посъветва да продължим лечението. Много бързо детето се излекува благодарение на правилната насока Благодарим на Г-н. Караджов

  Живка Спасова - Дискова херния

  11.07.2008 г. / гр.Русе


  На 40 години съм. Два пъти посетих г-н Караджов през 2007год. Трябваше да ме оперират от дискова херния и затова го посетих. Бях чула от приятелка, че бил добър в поставянето на диагнози. Първият път беше април, като отидох и той ми каза ! Г-жо, ще се разминете с операцията, идете при Д-р Георгиев във Варна, той ще потвърди че не сте за операция и след което ще дойдете пак с бонбони. Така и стана. Какво ли щеше да стане ако ме бяха оперирали по погрешка – не знам, но знам че Божидар наистина е дар от Бога !