За мен

Здравейте! Добре дошли в сайта ми.
Радвам се, че установяваме контакт, макар и индиректно по интернет.

Кой е Божидар Караджов?

Наричат го „човекът чудо”, „феноменалният Божидар Караджов”! Медиите и печатни, и телевизионни постоянно го търсят за консултации и пророчества по всеки повод. Но в действителност той е обикновен млад българин, който в ежедневието си по нищо не се отличава от останалите хора.

Има завършено висше образование – магистратура по психология в Пловдивския университет и бакалавърска степен – икономика, в Стопанската Академия в Свищов.

Сам споделя, че притежава необичайна дарба, но дали тя е дар свише, отговорност или съпричастност с болката и щастието на околните, е въпрос на гледна точка. Чувства се богат с многото приятели и хората, които го познават, тъй като във всеки решаващ момент е откликнал на техния зов за помощ и е бил единствената им надежда, и правилен ориентир, да открият любовта, щастието, да съхранят своят живот и здраве.

Не е изпадал в кома, нито е претърпявал злополуки. Родил се е със способността да прониква във времето и да черпи знания от канали, недостъпни за повечето хора. От повече от 15 години не спира да помага и да разкодира информацията, заложена у нас.

Твърди, че всеки е способен да променя съдбата си с около 20 % и да я насочи в желаната позитивна посока. И именно тук е силата на ясновидството – да подпомогне процеса на правилния избор.

Споделя, че притежава дарбата да предсказва и да вижда бъдещето на конкретен човек. Това е безпроблемно за него, но и много отговорно. Не чува гласове и не долавя картини, а получава подробна информация за личността под формата на мисъл. Но може би така трябва да бъде!? Нали в Библията е написано: „В началото бе словото”. Всъщност колко малко знаем за него!, споделя Караджов.

Как вижда в бъдещето?!

Това е тайна, споделя той. Иначе животът му е като на всеки млад човек – грижи се за деца, за дом, за семейство, много приятели. Весели се, смее се, обича да е сред хора. Нищо човешко не му е чуждо.

Всеки има някаква дарба и е предопределен за нещо. Моята е да помагам, като информирам в аванс за нещата, които могат да се случат или да се избегнат, обяснява Караджов.

Ако не успеете да се справите сами, трябва да потърсите съдействие на хора като мен. Моят житейски принцип е: Ако не можеш да помогнеш, то поне не вреди.

Да прониква в бъдещето е нещо, което прави неволно и с лекота. Умее да изчиства негативната енергия - тя е като фон в нас или около нас, който веднага долавя. В доста от случаите хората сами трупат отрицателни емоции, мисли и блокират щастието, любовта и късмета си.

Мием всеки ден своето лице, тяло, а какво правим за нея – за душата? Тук не включвам случаите, когато чуждата злоба, завист и простотия затлачват нашия късмет и блокират благоденствието и берекета ни. За съжаление има хора, които умишлено предизвикват негативни обрати в нашия живот. Кога боли повече ли? И в двата случая, заявява той.

Ако нещо не е в неговата компетентност, той не се захваща. Отказва да прилага каквито и да е процедури, които могат да навредят на някого или са против свободната му воля. Информацията, която дава за определен човек, е с точност 80 %, като приоритет е върху здравето.

20-те променливи процента са във Вашите ръце - в зависимост от прякото действие или бездействие на конкретния човек, животът му се обръща в една или друга посока. Няма въпроси, по които да не мога да дам информация, независимо дали са свързани с любов, работа, бизнес, бъдеще... Има път, който трябва всеки да извърви. Щом е начертан, мога да го проследя, заявява той.

Обикновено при лична среща не иска да знае нищо за човека – не пита и не желае коментари. Нужни са му единствено трите имена, датата и годината на раждане. Това му е предостатъчно, за да започне да говори за всичко, което касае личността, застанала пред него. Не работи с нумерология, не е астролог. Той е ясновидец.

Религия, пол, убеждения нямат никакво значение за него. Всички са равни пред Господ Бог и са гости на Земята. Целта е да живеем в един по-добър и чист свят - да не пропиляваме и похабяваме живота си. Да не страдаме и грешим толкова, а земния ни път да е по-смислен - такъв, какъвто самите ние разбираме и желаем. Да бъдем себе си, да живеем в хармония с природата, с околните и със самите себе си е постижимо чрез една навременна консултация с човек, който притежава неговите способности.

След постигането на баланс хората ще изпитат чувството, наречено любов. При подобна позитивна кондиция нищо не е в състояние да им навреди, с изключение единствено на тях самите.

Благодаря Ви, че направихте този контакт с мен, защото в света нищо не е случайно. Така е трябвало да се случи и да се кръстосат пътищата ни. Бъдете живи, здрави, обичани и благословени, завършва Божидар Караджов.