Услуги

Енергийна егида

Енергийна егида се предлага само от Божидар Караджов. Подходяща е за домове, офиси, производства (фабрики, заводи и др.).
Тя регулира баланса между положителните и отрицателните вибрации. Служи като щит срещу негативни вмешателства.
Процедурата пази и влияе за период от 17 месеца. Гаранция за сигурния резултат е сребърна отливка, която се извършва на място.
Запитване за цена можете да направите на телефон 0899697393.

Услугата за помещения до 300 кв.м. е 2000 лв. За помещения от 300 кв.м. до 1000 кв.м. е 5000 лева. За помещения извън пределите на България – по договаряне.

 

Консултантски услуги и прогнози!

Извършване на консултантски услуги.

Сключва се договор.

Срокове: 1 или 3 месеца.

 

Видове услуги.

Бизнес прогнози, включващи: Бъдещи проекти, стратегия, партньорства, платформи за развитие, повишаване на производителността на съответната дейност, увеличаване на приходите, намаляване на разходите по пера, ненужни договори и пр.!

Бизнес консултациите се отнасят за следните браншове и сфери:

  • Туризъм,
  • Хотелиерство,
  • Ресторантьорство,
  • Търговия,
  • Търговия с акции,
  • Банкиране,
  • Политика и други, разрешени, съгласно законодателството на Р. България.

 

Изпълнение на договор!

Консултациите се осъществяват на лична среща, както следва:

Регулярна, според нуждите, динамиката, промените, вземане на решения, включително и форсмажорни обстоятелства, отнасящи се за съответната търговска дейност, фирма, предприятие или заеманата обществено-управленска дейност.

Конфиденциалността и защитата на личните данни е гарантирана от изпълнителя.

Персонални, лични, индивидуални консултации и прогнози, отнасящи се за здраве, диагностика, насоки за лечение, превенция.

Персонални, лични консултации и прогнози, отнасящи се до развод, изневяра, информация, засягащи други лица, не се извършва!

 

Цени и плащане:

Плащанията се извършват единствено по банков път.

Цени:

За Бизнес прогнози и консултации

  • 1 месец – 2500 лв.
  • 3-месеца – 6000 лв.

 

За политика и търговия с акции + 50%

 

За персонални, лични, индивидуални консултации и прогнози, отнасящи се за здраве, диагностика, насоки за лечение, превенция: 1000 лв на месец. Цената е за 1 човек.

 

Цените са без включен ДДС.

 

За деца под 14 години със застрашаващи живота заболявания или неизяснени диагнози, както и в тежко състояние – БЕЗВЪЗМЕЗДНО!

 

Божидар Караджов си запазва правото за промени в ценообразуването, отказване воденето на преговори и договорни отношения с юридически, физически лица и фирми!